ГоловнаРеєстраціяВхід Приход Святителя Іоанна в м. Ужгороді П`ятниця, 03.05.2024, 10:54
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » 2010 » Квітень » 22
Димитрій Духовський, представник православної молоді РПЦЗ в США відвідав Ужгородське молодіжне братство імені преподобного Алексія Карпаторуського. Спочатку Димитрій зустрівся з керівництвом єпархіального відділу у справах сім’ї та молоді, де було обговорено шляхи співпраці та взаємообміну молодими людьми. Димитрій висловив глибоке переконання, що сьогодні, коли РПЦ та РПЦЗ об’єднались, потрібно зводити дружні мости для молоді цих Церков. Керівник єпархіального відділу протоієрей Віктор Палош відмітив важливість таких процесів та запросив американську молодь уже в цьому році відвідати Закарпаття. Під час зустрічі з активною молоддю УжМБ Димитрій розповів про життя православної молоді в США та відповів на запитання. Оскільки спілкування відбувалось на території майбутніх храму на честь святителя Іоанна, архієпископа Шанхайського і Сан-Франциського та Єпархіального Молодіжно ... Читати далі »
Просмотров: 522 | Добавил: vertogradar | Дата: 22.04.2010 | Комментарии (1)

Як уже повідомлялось, на території майбутніх храму на честь святителя Іоанна, архієпископа Шанхайського і Сан-Франциського та Єпархіального Молодіжного Центру зажеврів вогник молитви. Відтак, 10 квітня у Світлу Суботу архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор відслужив першу на цьому місці архієрейську Божественну Літургію. Архіпастирю співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Петро Мурник, благочинний храмів м. Ужгорода протоієрей Іоанн Моланич, настоятель Ужгородського Хресто-Воздвиженського кафедрального собору протоієрей Димитрій Сидор та настоятель громади на честь святителя Іоанна, голова єпархіального відділу у справах сім’ї та молоді протоієрей Віктор Палош.

Після Богослужіння правлячий архієрей звернувся до словесної пастви зі зворушливою проповіддю про життя та чудотворність святителя Іоанна та подарував громаді Євхар ... Читати далі »
Просмотров: 487 | Добавил: vertogradar | Дата: 22.04.2010 | Комментарии (1)

4 квітня у Пасхальну ніч відбулася перша Божественна Літургія в тимчасовій споруді на території майбутнього храму в честь святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського та Єпархіального Молодіжного Центру. Громада, яка ще формується, відчула радість святої Пасхи у себе на приході завдяки багатьом людям доброї волі, які щиро протягом півроку допомагали настоятелю протоієрею Віктору Палошу облаштувати територію лісу з чагарниками для здійснення Богослужінь. Для цього тут розмістили тимчасову споруду, яка виконуватиме в найближчий час функції храму. У суботу на Світлому тижні громада прийматиме правлячого архієрея архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, який офіційно відкриє приход.  

Фото можна переглянути тут

Прес-служба УжМБ

Просмотров: 500 | Добавил: vertogradar | Дата: 22.04.2010 | Комментарии (0)

Як повідомляє кореспондент UA-Reporter.com, цього вівторка в Ужгороді голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида та голова обласної ради Михайло Кічковський провели зустріч з керівниками релігійних організацій області. Йшлося про вирішення низки актуальних питань. Насамперед Олександр Ледида привітав святих отців напередодні одного з найвеличніших християнських свят – Великодня. Керівник краю відзначив, що в останній час суспільство переживало нелегкі часи, але країна витримала іспит демократією. Велика заслуга в цьому й духовенства, в тому числі й закарпатського, – відзначив голова облдержадміністрації. Наш край є багатонаціональним і тут живуть представники різних віросповідань і тому великим досягнення є те, що суттєвих міжконфесійних суперечок практично не існує. Щодо основних проблем, які поки що залишаються невирішеними – майнові питання. Олександр Лед ... Читати далі »
Просмотров: 470 | Добавил: vertogradar | Дата: 22.04.2010 | Комментарии (0)

Ввечері 10 березня на місці майбутньої церкви на честь святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського та Молодіжного Центру в м. Ужгороді відбулось Таїнство Єлеосвячення. В установленій тимчасовій споруді вперше відбулось Богослужіння, на якому зібрались члени Ужгородського молодіжного братства імені преподобного Алексія Карпаторуського та вірники. Таїнство звершили настоятель храму протоієрей Віктор Палош та священнослужитель Свято-Покровського храму міста протоієрей Феодор Горшков. Після завершення Богослужіння всі учасники відмітили особливо піднесений настрій від отриманої благодаті.  

Фото можна проглянути тут

Прес-служба УжМБ

Просмотров: 595 | Добавил: vertogradar | Дата: 22.04.2010 | Комментарии (1)

Ввечері 3 березня на місці майбутнього храму на честь святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського та Молодіжного центру, що буде знаходитсь по вул. Тімірязєва в м. Ужгород, було відслужено водосвятний молебень. Після молебню настоятель громади священик Віктор Палош звернувся до прихожан із закликом посилити свої молитви, щоб перемогти всі труднощі, які повстають на шляху будівництва та окропив святою водою території та прихожан.  

Фото можна проглянути тут

Прес-служба УжМБ

Просмотров: 506 | Добавил: vertogradar | Дата: 22.04.2010 | Комментарии (1)

 
 
Наше опитування
Ви були в храмі святителя Іоанна в Ужгороді?
Всього відповідей: 15

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

 

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz