ГоловнаРеєстраціяВхід Приход Святителя Іоанна в м. Ужгороді П`ятниця, 03.05.2024, 15:58
  Вітаю Вас Гість | RSS

 
 Головна » 2010 » Квітень » 22 » Місце будівництва храму відвідав активіст православного молодіжного руху зі США
16:04
Місце будівництва храму відвідав активіст православного молодіжного руху зі США
Димитрій Духовський, представник православної молоді РПЦЗ в США відвідав Ужгородське молодіжне братство імені преподобного Алексія Карпаторуського. Спочатку Димитрій зустрівся з керівництвом єпархіального відділу у справах сім’ї та молоді, де було обговорено шляхи співпраці та взаємообміну молодими людьми. Димитрій висловив глибоке переконання, що сьогодні, коли РПЦ та РПЦЗ об’єднались, потрібно зводити дружні мости для молоді цих Церков. Керівник єпархіального відділу протоієрей Віктор Палош відмітив важливість таких процесів та запросив американську молодь уже в цьому році відвідати Закарпаття. Під час зустрічі з активною молоддю УжМБ Димитрій розповів про життя православної молоді в США та відповів на запитання. Оскільки спілкування відбувалось на території майбутніх храму на честь святителя Іоанна, архієпископа Шанхайського і Сан-Франциського та Єпархіального Молодіжного Центру, то Димитрій окремо зупинився на розповіді про цього святого. Він, як онук людей, яким святитель допоміг переселитись з Шанхаю в Бостон і яких він духовно окормляв, висловив надзвичайне задоволення від можливості будівництва у м. Ужгороді храму цьому угоднику Божому. На завершення Димитрій запросив молодь Закарпаття на чолі з о. Віктором відвідати США, а саме: вклонитись мощам святителя у Сан-Франциско.  

Фото можна переглянути тут

Прес-служба УжМБ

Переглядів: 523 | Додав: vertogradar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Наталія  
0
Вважаю, що зустріч з Димитрієм була явно невипадковою. Такі знайомства дуже необхідні. А тут ще й відповідний духовний зв'язок.
Діма - простий, товаристський хлопець, сподобався усім! Цікаво було послухати його розповіді, переглянути фотографії. Особливо вразила церква, де знаходяться мощі святителя Іоанна. Така велична! Розпис канонічний. Дуже гарна церква! Навіть не віриться, що це в далекій Америці.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
 
 
Наше опитування
Ви були в храмі святителя Іоанна в Ужгороді?
Всього відповідей: 15

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

 

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz